Georgiana Păduraru


Apreciez promptitudinea, seriozitatea și implicarea de care a dat dovadă echipa. Recomand!

Teodora Vlase


Recomand cu tot dragul! Echipă serioasă,servicii impecabile,timpul de executarea comenzii destul de rapid iar prețurile bune. Mă declar un client extrem de mulțumit!

Mihaela


Foarte promti si de calitate tot ceea ce a lucrat pentru casa noastra.Multumim inca o data!Recomand cu multa caldura!

Alexandru


Abia ce au terminat de montat rulourile la mine acasa! Recomand, profesionisti, lucreaza rapid, curat si rulourile arata si functioneaza perfect!

Sauciuc Ilaria


Foarte prompti băieții, foarte curat lucrat și foarte frumoase rulourile! Multumesc Tâmplărie Pvc Rulouri Exterioare!

Irinel


Foarte foarte multumit de baieti, ieri mi-au fost montate rulourile ii recomand din toate punctele de vedere (pret, calitate,eficienta).Salutari

Valentina Radu


Recomand cu tot dragul! Echipă serioasă,servicii impecabile,timpul de executarea comenzii destul de rapid iar prețurile bune. Mă declar un client extrem de mulțumit!

Leonard Marinescu


Foarte receptivi, vin cu solutii si propuneri pentru rezolvarea situatiilor aparute, produsul finit arata foarte bine. Respecta termenele de productie si livrare. O echipa misto! Merita sa lucrezi cu ei. Bravo!

Irinel Nicoara


Materiale foarte bune, montaj de calitate. Rulourile arata foarte bine, functioneaza ireprosabil. Baietii au fost receptivi la toate cerintele noastre si comunicarea a fost eficienta. Le multumim si ii recomandam cu drag, merita sa lucrati cu ei!

Irina Far Far Away


Baietii au facut o treaba excelenta👍. Oferta de pret primita a fost mult mai decenta iar timpul de executie/ montare rulouri aluminiu a fost de 1 saptamana in conditiile in care celelalte firme aveau 4-5 saptamani..multumim baieti !

Voinea Leonard


Recomand cu drag. Oameni seriosi si punctuali. Stiu ce au de făcut si fac totul cum trebuie. Mie personal mi au montat 3 rulouri si rolete la balcon . Totul a decurs exact cum mi am dorit. Cu siguranță voi apela la ei si in viitor. Mulțumesc.

Alex Dobre


Pacat ca se pot da doar 5 stele. Oameni profesionisti care respecta termenele date, raspund rapid la orice solicitare si lucreaza foarte curat. Materialele folosite de foarte buna calitate. Recomand cu incredere!

Ana Dinu-Cristinescu


Astăzi mi-au fost montate rulourile exterioare la bucătărie și dormitor de către doi domni foarte serioși ,profesioniști( se vede că au o experiență foarte vastă în domeniu) . În afară de rulouri ,au montat și un nou geam în locul celui defect ,iar întreținerea ferestrelor mi-a fost oferită din partea lor . Îi recomand cu drag!